23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Casevideo fra Ellab

Ellab har investeret i en komplet SMT-linje fra Eltraco, der skal sikre måleudstyrsproducenten den kvalitet og fleksibilitet, der er afgørende for at kunne levere til nogle af verdens største medicinalvirksomheder.

Hos Ellab har man valgt at insource sin elektronikproduktion og etablere en dugfrisk SMT-linje på Ellabs fabrik i Hillerød. Herfra producerer virksomheden blandt andet validerings- og monitorerings-måleudstyr til medicinalvirksomheder over hele verden. 

“Vi har verdens 40 største medicinalvirksomheder som kunder, og for dem er kvalitet det afgørende parameter. Derfor har vi haft et ønske om at insource produktionen for at kunne levere en supergod og ensartet kvalitet hver gang,” forklarer Thomas Ankjær Roitto, Supply Chain Director hos Ellab. 

Linjen er bygget op omkring en MY700 jetprinter fra Mycronic med tilhørende SPI (solder paste inspection), en MY300 pick-and-place-maskine og AOI-udstyr ligeledes fra Mycronic samt reflow-ovn fra ITW EAE. Hertil kommer komponenthåndtering i form af Mycronics MYTower, en fuld Mycronic-softwarepakke samt en vaskemaskine fra MB Tech. 

Se hele videoen og bliv klogere på casen og de strategiske overvejelser bag på vores hjemmeside.

Eltraco ApS
Højager 4
5270 Odense N
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27509908
P nummer: 1010325486

Kontaktperson

MT
Mikael Thomsen
Direktør
mikael.thomsen@eltraco.com

Send til en kollega

0.079