23948sdkhjf
Del siden
Annonce

VS Automatic gav god sparring til Middelfart Sparekasse i Horsens.

VS Automatic gav vigtige input til indretningen af byens nye bankfilial.

Imponerende god sparring, effektivt arbejde og et stærkt resultat. Sådan sammenfatter Erik Harloff Nissen, der er ejendomschef i Middelfart Sparekasse, det samarbejde, som pengeinstituttet har haft med el-installatør VS Automatic om den nye filial på Høegh Guldbergs Gade.


Filialen, som Middelfart Sparekasse åbnede 18. januar, er ca. tre gange større end den hidtidige på Strandkærvej, og fra begyndelsen vidste Erik Harloff Nissen, at indretningen skulle være helt anderledes. Derfor er han glad for den sparring, han undervejs havde med VS Automatic, ikke mindst i skikkelse af overmontør Morten Falck. En sparring, der bl.a. betød et bedre valg af lys end det, der oprindelig var planlagt – ikke mindst på resposen.


-Vi havde først tænkt på lysskinner, men Morten påpegede, at vi ville få et langt bedre lys og et mere indbydende rum ved at bruge 60/60-armaturer med LED-lys. Heldigvis valgte vi at lytte til ham, for det fungerer perfekt med et behageligt lys, der næsten ligner ovenlysvinduer og som dermed er med til at gøre rummet større, siger Erik Harloff Nissen.

Læs hele artiklen på vs-automatic

 

VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21381802
P nummer: 1005011526

Kontaktperson

TS
Torben Steffensen
Direktør
+45 75641899 tds@vs-automatic.dk

Send til en kollega

0.032