Termografi og Teknik – Netværksdagene 2017

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elma Instruments A/S

I kølvandet på fusionen mellem Elma Instruments og Precision Technic i Danmark og Sverige, indbyder vi hermed til årets Termografi & Teknik netværksdage 2017.

Arrangementet afholdes i år på Oslo Airport Hotel i perioden 15-16. juni, med deltagere fra både Norge, Danmark og Sverige.

Formålet med arrangementet er, at tilbyde deltagerne en unik mulighed for at møde leverandører, ligestillede teknikere og ansvarlige indenfor bl.a. termografi, tæthedsundersøgelser i bygninger, vedligeholdelse samt analyse af tekniske installationer. 

På den første dag vil Elma Instruments sammen med kunder og leverandører vise markedsrelevante applikationer, foredrag og workshops, der alle tager udgangspunkt i arbejdsopgaver, som deltagerne arbejder med til hverdag, og de udfordringer som følger med. Applikationer der fokuseres på vil bl.a. være:

  • El-termografi - krav og myndighedsmæssige forskrifter i de nordiske lande.
  • Fugt og tæthedsundersøgelser - i små og større bygninger samt udfordringer og udvikling
  • NDT – non destruktive testning af elektriske og mekaniske tekniske installationer.

På anden dag vil der være mulighed for at deltage i relevante kurser, hvor du bl.a. kan lære at arbejde med en ny rapportsoftware indenfor termografi. Vi ser også på kvalitet i tekniske installationer både indenfor strøm og mekaniske anlæg med f.eks. ultralyd og installationsanalyse. Efter en god frokost fredag den 16. juni afsluttes arrangementet, så deltagerne kan nå hjem og holde weekend i god tid.

Som noget ekstraordinært, vil alle deltagere modtage en gratis licens til FLIR´s nye analyse og rapporteringssoftware Tools+ Studio – værdi kr. 2.595,-.

Det praktiske:

Dato:               15. - 16. juni 2017
Sted:                Oslo – Thon Hotel Gardermoen Airport
Deltagere:      Alle med interesse for termografering og teknik fra Danmark, Norge og Sverige
Pris:                 kr. 5.850,- /ekskl. moms – inkl. forplejning med fælles aften arrangement og hotelovernatning fra den 15. til 16. juni
Tilmelding:     Skriv til Per Braad på peb@elma.dk

For yderligere oplysninger kontakt Elma Instruments på 70 22 10 00 eller se mere på www.elma.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elma Instruments A/S

Ryttermarken 2
3520 Farum
Danmark
Elma Instruments A/S

Send til en kollega

0.121