23948sdkhjf

Vehicle Telematics kommer i en lille pakke til at skabe stor fremgang i Fleet Management

| Medlemsnyhed | Indrykket af Data Respons Solutions A/S

Med Intel Atom®-processor E3815 er VTC 1910 telematikgatewayen fra Data Respons partner, Nexcom, gearet til dataindsamling, edge-computing og netværkskommunikation.

Integreret med indbyggede systemer kan VTC 1910 udtrække køretøjets telematik, udføre foreløbig analyse samt streame data og reagere på resultater, hvilket giver mulighed for at optimere planlægning og drift i forhold til uregelmæssigheder og realtidsjusteringer i offentlige transporttjenester, kommercielle flåder mv.

I modsætning til de fleste andre telematik gateways på markedet, kan VTC 1910 ikke kun indsamle, men også analysere køretøjsdata.

I offentlige transporttjenester kan busselskaberne anvende VTC 1910 til at foretage en indledende vurdering af passageroverbelastning med en kombination af fx passagertælling, lastkapacitet og dæktryksdata. Manglende betaling kan også behandles nøje med realtids sammenligning af passagerantal og opkrævet billetpris. Med disse nye perspektiver på køretelematik fra VTC 1910 kan busselskaberne forbedre trafiksikkerheden, passagertilfredsheden og driftsresultaterne.

Trucks fleet og heavy duty maskiner kan få en telematik opgradering med VTC 1910, der omdannes til en mobil IoT-node. Udstyret med rige grænseflader og trådløs tilslutning, kan VTC 1910 læse og kompilere køretøjsstatus og diagnostiske meddelelser fra køretøjskontrolnetværk og holde kontrolcentret opdateret om køretøjets placeringer og arbejdsmæssige fremskridt. Desuden kan brugerne opnå uafbrudt dataoverførsel ved at udnytte fleksibiliteten til at skifte mellem WIFI for bedre LTE-forbindelse.

Hovedtræk

  • Intel Atom®-processor E3815
  • Indbygget 2 CAN bus 2.0B, valgfri J1708 / 1939 modul
  • Indbygget GPS NEO-M8N (støtte GPS / Gloness / QZSS / Galileo / Beidou)
  • Dual SIM-kort til WWAN-tilslutning
  • Smart strømstyring med tænd / sluk forsinkelse
  • Palm-størrelse, fanless, robust design, der understøtter bred DC-indgang og temperaturområde

Se flere systemer og løsninger på Data Respons' hjemmeside, eller kontakt os for mere information via:

W www.datarespons.com
M sales@datarespons.dk
T +45 8832 7500


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Data Respons Solutions A/S

Smedeholm 10
2730 Herlev
Danmark
Data Respons Solutions A/S

Send til en kollega

0.078