23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Begivenhedsrigt år for TRECO

Den nordjyske produktionspartner er i kraftig vækst

I 2017 har TRECO for alvor mærket effekten af den vækststrategi, der blev sat i 2013.

Vi har i løbet af året oplevet en betydelig fremgang og derfor lejet en produktionshal på 4.000 kvm for at følge med den store efterspørgsel. Produktionshallen er beregnet til en særskilt produktion og er indrettet på en måde, der gør den ideel til serieproduktion.

Med den massive vækst og nye produktionshal har vi også fået mange nye kolleger. Antallet af medarbejdere er steget med over 20 %, og vi søger løbende flere medarbejdere.

Vores vækst fik medieomtale i blandt andet Børsen, Jyllands-Posten og TV2 Nord. Medieomtalen kommer på baggrund af øget fokus på markedsføringen af TRECO, der også er resulteret i en ny hjemmeside.

”Danmark har brug for flere virksomheder som TRECO”
Sådan lød det fra erhvervsminister Brian Mikkelsen, da han besøgte TRECO. Han fik sammen med borgmesteren for Vesthimmerland Kommune, Knud Kristensen, en rundvisning i produktionen på hovedkontoret.

Højdepunktet i 2017 var uden tvivl fejringen af vores 25 års jubilæum. Det har været en lang rejse undervejs, og heldigvis peger pilen stadig opad.

Mange tak til vores medarbejdere, samarbejdspartnere og forretningsforbindelser, der alle har bidraget til vores positive udvikling. Vi ser frem til at opnå nye mål i det kommende år.

TRECO A/S
Elmegaardsvej 3
9620 Aalestrup
Vesthimmerland Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87210715
P nummer: 1000706988

Send til en kollega

0.047