23948sdkhjf

Nye innovative teknologier fra Eaton så dagens lys på Light + Building

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eaton

Power Management-giganten Eaton satte sikkerhed og intelligente teknologier på dagsordenen på dette års Light + Building i Frankfurt.

Eaton deltog i sidste uge på Light + Building, hvor Power Management-virksomheden løftede sløret for sin innovative serie af teknologier til blandt andet detektering af lysbuefejl i bygninger.

Eatons nye AFDD+ er seneste skud på stammen af gnistdetektorer, der er i stand til at registrere lysbuefejl i elinstallationen og på den måde beskytte personer og ejendomme mod brandfare. Enheden registrerer høje frekvensmønstre på et elektrisk kredsløb, der angiver en forestående lysbuefejl, for at eliminere risikoen for brand.

Desuden blev det innovative xStorage-batterisystem til erhvervs- og beboelsesejendomme fremvist i løbet af showet.

”Light + Building er en fantastisk mulighed for at vise vores udvalg af intelligente, digitale teknologier, der kan gøre både erhvervs- og beboelsesejendomme mere forbundne, effektive og ikke mindst sikre. Måden, vi bygger og administrer bygninger på, er i hastig udvikling, og vi arbejder for at forberede omverdenen på en fremtid med flere og nye intelligente teknologier,” siger John Robb, Segment Leader Commercial Buildings EMEA, Eaton.

For såvel bolig- som erhvervsejendomme er evakueringsplanlægning afgørende i en verden præget af et stadig mere broget trusselsbillede. Med farer, der spænder fra brand til terrorisme, skal sikkerheden i bygninger være mere fleksibel end nogensinde før.

Eatons tilpasningsdygtige flugtvejsarmatur giver mulighed for at justere flugtveje alt efter den pågældende trussel – eksempelvis kan personerne i en bygning omdirigeres og komme i sikkerhed ved hjælp af et rødt kryds, der indikerer, at en bestemt passage er blokeret.

”Vi er meget stolte over at kunne lancere teknologier, der kan redde liv. Sikkerhed er den absolutte kerne af Eatons løsninger, og vi mener, at vores nye teknologi vil revolutionere måden, vi er vant til at tænke evakuering på,” siger Stefan Rohrmoser, Product Line Manager Emergency Lighting, Eaton.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eaton

Generatorvej 8C
2860 Søborg
Danmark
Eaton

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.096