23948sdkhjf

Siemens motorovervågnings- og styresystem, Simocode pro - kan nu dataudveksle med cloud'en

| Medlemsnyhed | Indrykket af Siemens A/S - Industry

Anlægstilgængelighed og sikkerhed er i dag prioriteret højt i mange automationsprocesser. Industriel kommunikation anvendes således ikke kun til styrings- og reguleringsmæssige formal - også til at overvåge, beskytte og optimere automationsanlæggene

Simocode er et integreret motorovervågnings- og styringssystem fra Siemens som kan overvåge, beskytte og styre motorer med konstant omdrejningshastighed. Samtidig medvirker systemet til forebyggende vedligehold via detaljeret diagnosedata. Kommunikation til overordnede automationssystemer kan etableres med enten PROFIBUS, Modbus RTU, Ethernet/IP eller PROFINET. Benytter du PROFINET, opnår du en ekstra fordel med kommunikationsinterface via OPC UA (Unified Architecture). Den integrerede OPC UA-server åbner op for nye digitale muligheder via sikker og åben kommunikation.

Opsaml data uden at forstyrre driften

Datamængden, som kan opsamles og analyseres, er enorm! Derfor er det helt afgørende at få sorteret i data, så analysen bliver rettet mod de parametre, som kan hjælpe med optimeringen af anlæg og systemer. Denne datasortering og -bearbejdning er gjort væsentlig lettere med OPC UA. Data kan nu opsamles automatisk uden at forstyrre driften eller ændre i den eksisterende styring.

Data kan eksempelvis opsamles lokalt ved tavlen, via integrerede HMI-paneler, direkte på anlægget, i kontrolrummet eller på tværs af flere systemer.

Sammenhold data fra forskellige systemer

Kombineres andre data som overføres direkte til skyen samtidigt, vil du på samme tid kunne udføre energiovervågning, forebyggende vedligehold og optimere ressourcer på tværs af flere systemer.

De mange data om automationsanlægget, som registreres via Simocode pro, kan desuden udveksles i MindSphere og dermed bidrage til endnu større gennemsigtighed og pålidelighed i den fremtidige drift.

Dermed er det muligt at få direkte og sikker adgang til styrings-/reguleringsdata og alle målte værdier fra automationsanlægget uden at påvirke de igangværende automationsprocesser.

Læs mere her om simocode pro og de digitale muligheder i MindSphere: www.siemens.com/simocode

Medlemsnyhed

Indrykket af
Siemens A/S - Industry

Borupvang 9
2750 Ballerup
Danmark
Siemens A/S - Industry

Billeder & videoer

2018-03-26-dataudveksling1

Send til en kollega

0.159