23948sdkhjf

Digitalisering giver brugervenlig brandsikring

| Medlemsnyhed | Indrykket af GTS-Godkendt Teknologisk Service

DBI har udarbejdet en digital udgave af ’Eksempelsamlingen om brandsikring af byggeri’. Dermed kan projekterende af nye bygninger tilføje egne erfaringer, dele dem med andre og indsætte eksempler fra den virkelige verden.

Med en ny webapplikation fra DBI er ‘Eksempelsamling om brandsikring af byggeri’ blevet digital. Løsningen er en betaudgave og en del af DBI’s resultatkontrakt ‘Beslutningsstøtte til nem digital projektering af brandsikkerhed’. Den er tilgængelig for alle og gratis at anvende.

– Den digitale Eksempelsamling giver brugerne en række fordele og er mere end blot en PDF-udgave af en 300 siders bog. Bl.a. har den en intelligent søgefunktion, som gør det nemmere og mere enkelt at finde det, man søger, siger Brian V. Jensen, der er leder af brandrådgivningsafdelingen hos DBI.

Del egne erfaringer og viden
Derudover kan man sammenstykke kravlister i løsningen ved at samle de afsnit fra samlingen, der er relevante i forhold til et givent projekt. Dermed opnås en liste over de forhold, man skal forholde sig til i projektet – dvs. en bruttoliste til brandstrategien. Desuden kan egne noter skrives til kravlisterne.

Læs mere her

Foto: DBI

Medlemsnyhed

Indrykket af
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Danmark
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Send til en kollega

0.096