23948sdkhjf

Hvordan står det til med indeklimaet i din produktion?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Condair A/S

Et sundt indeklima og en korrekt luftfugtighed spiller en væsentlig rolle i mange produktioner, hvor lav luftfugtighed blandt andet kan føre til driftsstop, statisk elektricitet og medføre problemer med ensartetheden af de producerede produkter.

Et sundt indeklima til både maskiner og medarbejdere

Det er dog imidlertid ikke kun produktionsprocesserne, der påvirkes af luftfugtigheden. Indeklimaet har ligeledes betydning for de medarbejdere, der dagligt opholder sig mange timer i produktionslokalerne. Som en konsekvens af et dårligt indeklima kan de ansatte opleve gener som tørre og irriterede øjne, tørre slimhinder, koncentrationsbesvær og hovedpine. 

Disse gener blandt medarbejderne bliver ofte overset eller sat i baggrunden, da det rent økonomisk virker mest logisk først og fremmest at sikre de bedste betingelser for din produktion. Men hvis medarbejderne bliver syge af at udføre deres arbejde grundet en lav luftfugtighed, er det også en dyr udgift. Det kan derfor også ses som en økonomisk gevinst at investere i en korrekt luftfugtighed og et sundt indeklima for de ansattes skyld, da det både nedsætter sygefraværet og øger produktiviteten.

Skal vi hjælpe din produktion?

Et befugtningsanlæg er som oftest tilbagebetalt på blot 1-2 år, da systemet både kan reducere ventilationsmængden og udnytte energien fra overskudsvarme. Hos Condair er vi eksperter i befugtningsløsninger og har stor erfaring fra mange forskellige typer af produktioner. Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning og for at få afklaret, om problemerne i netop din produktioner skyldes tør luft og lav luftfugtighed. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Condair A/S

Parallelvej 2
8680 Ry
Danmark
Condair A/S

Send til en kollega

0.109