23948sdkhjf

EIVA præsenterer rekordresultat

Den aarhusianske offshore-specialist ser tilbage på et succesfuldt 2012-regnskabsår, hvor vækst har præget virksomhedens aktiviteter.
Det går godt i offshore-industrien for EIVA a/s.

Onsdag offentliggjorde den aarhusianske marine survey-virksomhed således et yderst tilfredsstillende årsregnskab for 2012 med det hidtil bedste resultat i virksomhedens historie.

- Vi kan kun være tilfredse med tallene, som fortsætter den gode trend, vi så i 2011. Vi fortsætter desuden den gode udvikling ind i 2013. Allerede ved udgangen af første kvartal 2013 ligger vi foran budget, udtaler direktør Jeppe Nielsen.

Vækst over hele linjen
Mens omsætningen faldt knap 6 mio. kr. på grund af mindre salg af udstyr fra tredjepart, steg andelen af solgte egne produkter, og EBITDA blev forøget med 43 procent fra 10,4 mio. kr. i 2011 til 14,9 mio. i 2012, samtidig med at overskudsgraden steg fra 9,3 procent til 15,6 procent.

- Vi oplevede vækst over hele linjen i 2012. Vores softwareløsninger står stærkt med øget salg af både softwarepakker og vedligeholdelsesaftaler. Vi har øget investeringerne i udvikling af egne produkter, ligesom vi har måttet øge antallet af medarbejdere markant for at kunne følge med, fortæller Jeppe Nielsen.

EIVA har leveret avanceret hardware og software til virksomheder specialiseret inden for energi, konstruktion og surveys til havs siden 1978.
Læs mere om: Eiva
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.594