23948sdkhjf

Sønderjyder vil indtage USA: - Vi er mere end fortrøstningsfulde

Den sønderjyske producent af elektronisk styring til gulvarme og ventilation OJ Electronics vil ud i verden.

Gennem flere år har de haft succes med forretningen, hvor de siden 2014 har fordoblet omsætningen, der i seneste regnskab var på den gode side af 400 millioner kroner.

Nu vil de fortsætte succesen med en ny treårig strategi under det lidet mundrette navn Win Nxt Gen, der indbefatter en styrkelse af de nuværende markedspositioner, investeringer i nye forretningsområder og allervigtigst et stort sats på den anden side af Atlanten, hvor OJ Electronics agter at indtage de nordamerikanske markeder.

— Som virksomhed har vi store forventninger til de kommende tre år, og vi er mere end fortrøstningsfulde omkring vores evner til at realisere vores målsætninger. Vi skal i bund og grund fortsætte med at gøre det, vi er gode til – at dyrke den innovative tilgang til det at skabe næste generation af løsninger, siger CEO Erik Damsgaard.

Ledelsen hos OJ Electronics har i samarbejde med en række af virksomhedens ansatte gennem det seneste år arbejdet på at udvikle den nye strategi, der i sidste uge blev præsenteret for den øvrige medarbejderstab.

— På tværs af hele vores organisation har rigtig mange mennesker lagt kræfter i at sætte retningen for de kommende tre år. Nu er der lagt i kakkelovnen til, at vi kan fortsætte vores fantastiske vækstrejse, og vi har selvfølgelig været enormt spændte på at skulle dele det med alle medarbejderne i OJ Electronics, for det er jo takket være dem, at vi år efter år er i stand til at realisere vores ambitioner, siger Erik Damsgaard.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Invisio-boss efter ny rekordordre: - Det her er kun starten
Nordjyder præsterer flot halvårsregnskab og hyrer ny CFO
Aalborgvirksomhed runder 50 år: - Det er aldrig selvskrevet
Virksomheders konkurstal stabiliserer sig efter coronapukkel
Afgørelse: TDC skal droppe kinesisk hardware
Vækstkomet vinder ny storordre: - Vores strategi gør os attraktive
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188