23948sdkhjf

Fynsk drone-firma er gået konkurs - kurator forventer hurtigt salg

Den fynske udvikler af drone-teknologi Lorenz Technology er gået konkurs.

Det fremgår af et dekret fra Statstidende, efter Skifteretten i Odense har modtaget en konkursbegæring.

Kurator Preben Jakobsen fortæller, at det er selskabet selv, der har indleveret konkursbegæringen.

- Den korte forklaring er, at de var klar til at begynde salget, men så kom pandemien, hvilket har forsinket, hvornår salget har kunnet begynde. Det har efterladt dem med ret stor gæld, som ikke har været modsvaret af indtægter, siger Preben Jakobsen til Electronic Supply.

Kuratoren kan dog fortælle, at det ser lyst ud i forhold til et salg af virksomheden.

- Jeg har oplevet stor interesse for virksomheden og produktet, og nu er vi gået i gang med en salgsproces, og det går positivt. Så jeg forventer en struktureret salgsproces og et salg inden for 14 dage, lyder det fra Preben Jakobsen.

Preben Jakobsen vil ikke ud med konkrete navne på mulige købere, men han fortæller, at mange forskellige købere kunne have interesse i Lorenz Technology, hvis sim-kort-baserede teknologi giver mulighed for at styre droner til eksempelvis overvågning fra lange afstande.

- Det kan på den ene side være virksomheder, som har allerede har udvikling og salg, som kan tage dem ind og gå i gang med det samme. Eller det kan være virksomheder, som kan se en vækstcase og har penge til at vente på at salget bliver bygget op med et videresalg for øje, siger Preben Jakobsen.

Lorenz Technology kom ud af seneste regnskabsår, der gik til udgangen af juni, med et underskud på 13,4 millioner kroner før skat.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125