23948sdkhjf

EMS-direktør: - Vi kan ikke konkurrere med Asien

Med et stærkt 2022 i bagagen kan den nordjyske EMS-virksomhed Necas se frem mod endnu et år, hvor der er masser at se til.

Det fortæller administrerende direktør i Necas, Peter Ladefoged, til Electronic Supply.

- Det går ganske godt med ordrebogen, så det ser rigtig fornuftigt ud, siger Peter Ladefoged.

I over 10 år har Necas opretholdt højt specialiserede certificeringer, og de besidder blandt andet AS9100D-certificeringen, der gør det muligt at levere til rumfarts-, luftfarts- og forsvarsindustrien.

Det er noget, der er gode og voksende forretningsmuligheder i, fortæller Peter Ladefoged.

- Vi ser en større efterspørgsel, og det er et område, hvor vi har store ambitioner, siger Peter Ladefoged.

Konkurrerer på kvalitet

Direktøren fortæller videre, at certificeringen og de dertilhørende storkunder - eksempelvis Boeing - også betyder, at andre typer kunder får øjnene op for Necas' kvaliteter.

Han hæfter sig ved, at det især er på baggrund af garantierne for pålidelighed, at kunder tilvælger Necas.

- Vores fokus er på kunder, som har ekstraordinært brug for pålidelighed i det, vi skal levere. Vi er gode til at være tæt på kunder, der har nogle problemer i produktionen, der skal løses, og der er pålidelighed og tillid afgørende. Så vi kan ikke konkurrere med en virksomhed i Asien, der kan lave 10 millioner enheder om året. Det er ikke vores forretning.

- Tillid og pålidelighed er i bund og grund det, vi sælger, understreger Peter Ladefoged.

Vil have flere folk

Med den voksende efterspørgsel regner Peter Ladefoged og Necas også med, at de kommer til at have så meget at se til de kommende måneder og år, at de er på jagt efter nye folk.

- Vi skal have nye maskiner og nye folk ind. Vi skal bruge produktionsfolk, maskinoperatører og teknikere, lyder det fra Peter Ladefoged.

Han erkender dog, at den opgave kan blive sværere end som så.

- Vi regner med at få i gennemsnit en ny ansat per måned. Men der er ingen tvivl om, at når man skal bruge folk med erfaring, så hænger de ikke på træerne.

Peter Ladefoged fortæller desuden, at de i dag har tilstrækkelig kapacitet ved faciliteterne i Støvring, til at det vil kunne bære en fordobling af den nuværende produktion, hvorfor der ikke er planer om konkrete udvidelser af bygningerne endnu.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125