23948sdkhjf

Ishøj-firma flyttede for halvandet år siden men vokser snart ud af rammerne

Den fremadstormende tech-virksomhed UXV Technologies vokser støt, og det betyder, at virksomheden inden længe bliver nødt til at finde et alternativ til deres nuværende faciliteter i Ishøj.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Ishøj Kommune.

I seneste offentlige regnskab fra 2021 havde selskabet en bruttofortjeneste på 10 millioner kroner og en bundlinje på lige knap 2 af slagsen.

Sidenhen er de dog vokset markant, for ifølge sn.dk har selskabet sidste år firedoblet omsætningen, mens mediet også beskriver, at selskabet inden længe runder medarbejder 60, hvor de ifølge årsrapporten i 2021 havde 17.

Om UXV Technologies

  • Leverer kontrolenheder til robotter og droner.
  • Har blandt andet Boston Dynamics, Panasonic og DTC Communications som kunder.
  • Blev stiftet i 2014 af Steven Friberg under navnet UAV Components.
  • Skiftede i 2021 navn til UXV Technologies.
  • Modtog i 2022 Børsens Gazelle-pris.

Kilder: UXV Technologies, virksomhedens årsrapporter

Den store fremgang sikrede blandt andet UXV Technologies en Gazelle-pris i fjor, og den fortsatte vækst betyder altså, at det inden længe er tid til, at virksomheden må finde et nyt sted at slå sig ned.

- Vi flyttede ind i november forrige år og troede, at nu havde vi masser af plads, men så gik det stærkt, så nu er vi allerede ude og lede efter mere produktionsplads i Ishøj, siger selskabets stifter, ejer og direktør, Steven Friberg, i pressemeddelelsen.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Steven Friberg om UXV Technologies' flytteplaner, fremtidsplaner og seneste regnskab.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109