23948sdkhjf

Kohsel flytter lidt længere ned ad vejen

Den danske transformerproducent Kohsel har fået nye rammer.

Per 1. april 2023 hedder adressen ikke længere Sønderskovvej i Hørning for Kohsel, efter virksomheden er rykket ind i nye faciliteter i Skanderborg.

Det oplyser Kohsel i en pressemeddelelse.

Ifølge virksomhedens CEO, Jan Ellegaard, hænger udflytningen kort og godt sammen med, at Kohsels behov med tiden har ændret sig.

- Vi har været glade for at bo i Hørning og på den adresse, som hidtil har dannet rammen for virksomhedens historie og udvikling, men selvom vi løbende har moderniseret, så har behovene ændret sig. De nye faciliteter imødekommer de behov, som vi i dag har til Kohsels globale hovedkvarter, siger Jan Ellegaard.

Plads til vækst

Jan Ellegaard lægger vægt på, at de nye faciliteter i Skanderborg også giver plads til vækst.

Det bliver nødvendigt, tror han og Kohsel på, i en fremtid, hvor den grønne omstilling vil komme Kohsel til gode.

- Vi går en mere bæredygtig fremtid i møde, og derfor ser vi også et stort potentiale inden for en række industrier, hvor vi allerede er til stede. Det er green tech-industrier som vind, Power-to-X, batteriladning, opladning af elbiler samt drev og frekvensomformere, lyder det fra Jan Ellegaard.

De nye kontoromgivelser er fra 2019. Adressen er Danmarksvej 26 i Skanderborg, hvilket blot er et stykke nede ad landevejen fra den gamle adresse i Hørning.

Udover faciliteterne i Danmark har Kohsel produktion i Letland og Thailand samt salgskontorer i Tyskland, Sverige og Finland

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.571