23948sdkhjf

ETK EMS får ny CEO efter lang tids søgen

Efter længere tids søgen er det endeligt lykkedes for EMS-virksomheden ETK EMS at finde en ny CEO.

Det bliver 49-årige Troels Hornsved, der fra 1. juni kan sætte sig til rette i direktørstolen hos EMS'eren der holder til i Skanderborg og har afdelinger i Sønderborg, Næstved og Thailand.

Det oplyser ETK i en pressemeddelelse.

Troels Hornsved kommer til at overtage CEO-rollen fra medejer Thomas Vinter, der har siddet midlertidigt, siden Ulrik Enggaard i august stoppede efter få måneder på posten.

Troels Hornsved har en uddannelse som civilingeniør i virksomhedssystemer samt en MBA-uddannelse.

Den nye direktør har arbejdet som produktionsdirektør, COO og VP i danske industrielle virksomheder som Martin Professional, Vestas Control Systems, Universal Robots og Green Hydrogen Systems.

Han kender godt til virksomheden i forvejen og glæder sig til at tage fat på arbejdet fra næste måned.

- Jeg har kendt ETK EMS Group og flere nøglemedarbejdere i selskabet gennem mange år, og jeg har også haft fornøjelsen af at være kunde i selskabet, så for mig er det med stor glæde og taknemmelighed at både Thomas, Torben og Blue Equity (majoritetsaktionær i ETK, red.) nu giver mig ansvaret for at lede ETK EMS frem mod yderligere succes. Jeg glæder mig til at møde alle medarbejdere, og jeg glæder mig til at blive den øverste ansvarlige for samtlige afdelinger. ETK EMS har allerede markeret sig i EMS-industrien med en stærk logistisk tilgang, og jeg glæder mig til at være med til at bringe selskabet yderligere frem, siger Troels Hornsved i pressemeddelelsen.

I meddelelsen lyder det videre, at Troels Hornsved skal være med til at "lede selskabet til det næste niveau, hvilket indebærer nye markeder, nye segmenter og potentielt nye tilkøb."

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093