23948sdkhjf

Ugens rokader: Interacoustics, Gomspace og NKT

Develtron A/S

Morten Bank-Mikkelsen er udnævnt som bestyrelsesformand hos Develtron A/S i stedet for Michael Nielsen, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Develtron A/S er leverandør af LED-belysning.


Eurochannels ApS

Ole Sloth er udtrådt som administrerende direktør hos Eurochannels ApS (kilde: CVR).

Eurochannels ApS er leverandør af industrielle PC-, display- og touch-løsninger.


Gomspace A/S

Carsten Michael Drachmann er indtrådt som administrerende direktør hos Gomspace A/S i stedet for Troels Dalsgaard, der dog forbliver i direktionen (kilde: CVR).

Gomspace producerer satellitter og har hovedsæde i Aalborg.

Læs mere om Carsten Drachmanns planer for at vende udviklingen i Gomspace her.


Interacoustics A/S

René Schneider er indtrådt som administrerende direktør hos Interacoustics A/S i stedet for Arne Boye Nielsen, mens Carsten Gjedahl Kind er udtrådt af direktionen. Samtidig er René Schneider udtrådt som næstformand i bestyrelsen, men han forbliver dog i bestyrelsen (kilde: CVR).

Interacoustics A/S producerer audiologisk udstyr.


NKT A/S

Claes Erik Sven Westerlind er indtrådt som administrerende direktør hos NKT A/S i stedet for Alexander Lothar Kara (kilde: CVR).

NKT A/S designer, producerer og markedsfører kabler og løsninger til segmenterne elektrisk infrastruktur og byggeri.


Septon Group ApS

Karl Peter Bäckius er indtrådt som administrerende direktør hos Septon Group ApS, og samtidig er Lars Magnus Löndén udtrådt af direktionen. Lars Magnus Lönden er indtrådt som bestyrelsesformand, og samtidig er Pia Thomsen og Karl Peter Bäckius indtrådt i bestyrelsen i stedet for Johan Aake Jakobsson (kilde: CVR).

Septon Group ApS er leverandør af professionelt udstyr inden for lyd, AV, kontrol, teleslynger, installation, live touring og broadcast.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078