23948sdkhjf

Forsvaret indgår trecifret millionaftale med CSC

Den globale IT-virksomhed CSC har sammen med underleverandøren Scanjour fået en millionordre til det danske militær.
Forsvaret underskrev i går kontrakt med CSC og underleverandøren Scan·Jour om implementering, vedligehold­else og drift af et omfattende nyt system til elektronisk sags- og dokumenthåndtering (ESDH). Der er tale om Danmarks hidtil største udrulning af et ESDH-system i offentlig regi.

Kontrakten, der løber over tre år, er en rammekontrakt under FESD-projektet (Fællesoffentligt Elektronisk Sags- og Dokumenthåndtering) og har en værdi på et trecifret millionbeløb, hvis alle optioner udnyttes.

- Det nye system til dokumenthåndtering bliver en vital del af ministerområdets bestræbelser for at overgå til digital forvaltning. Ved gennemførelsen af dette projekt vælges et fælles standardsystem, der kan afløse koncernens forskellige applikationer, som i dag anvendes til elektronisk journalisering, arkivering og sagsbehandling. CSC er udvalgt ud fra en række parametre, og vi er overbeviste om, at vi har valgt den rigtige partner til at løfte opgaven, siger kommandør Jesper Britze, der er chef for Forsvarskommandoens Informatikafdeling.

Mindst 10.000 brugere fordelt på 102 myndigheder og tjenestesteder i Forsvarsministeriets område skal bruge det nye system.

- Vi er meget tilfredse med aftalen, der understreger vores styrke på markedet for ESDH-systemer. Samtidig er Forsvaret en interessant samarbejdspartner, og vi ser frem til at støtte dem i deres målsætning om at skabe ét sammenhængende forsvar blandt andet ved hjælp af bedre sags- og dokumentsty­ring, siger Jesper Kryhlmand, adm. direktør for CSC.

Kilde: CSC http://www.csc.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095