23948sdkhjf

Aalborg-virksomhed åbner nyt kontor i Rumænien

Det nordjyske IT-hus Wirtek har netop slået dørene op til en ny afdeling i Rumænien.

Virksomheden, der hjælper virksomheder med at udvikle softwareløsninger og elektroniske produkter, har gennem længere tid haft en afdeling i det østeuropæiske land, men nu er tiden kommet til at åbne et nyt kontor i hovedstaden Bukarest, lyder det i en pressemeddelelse fra Wirtek.

Ifølge CEO Michael Aaen handler skiftet til et spritnyt kontor om at facilitere det bedst mulige arbejdsmiljø for de ansatte.

- Vi er glade for at flytte ind i vores nye Bukarest-kontor, der giver os et inspirerende og moderne arbejdsmiljø. Skiftet er en del af vores forpligtelse til vores ansattes velvære og vores langsigtede vækstplaner. Vi er sikre på, at vores nye kontor vil hjælpe os med at tiltrække og fastholde det bedste talent, siger Michael Aaen.

Netop at tage hånd om de rumænske ansatte har Michael Aaen og Wirtek tidligere gjort sig i. Tidligere i år skruede Wirtek en smule ned for indtjeningen i forhold til forventningerne, fordi de havde besluttet sig for at uddele pengebeløb ud til de rumænske ansatte, der var hårdt ramt af inflationen på daværende tidspunkt.

- Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, lød det i den forbindelse fra Michael Aaen.

Wirtek, der holder til i Aalborg, har i alt tre kontorer i Rumænien, og de forventer at åbne mindst et kontor uden for Danmark og Rumænien inden 2025.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vækstkomet vinder ny storordre: - Vores strategi gør os attraktive
Mikrofonspecialister brager frem på bundlinjen
Microsoft får millionbøde
Topchef forlader Nilfisk
Nyt el-genanvendelsesanlæg slår dørene op: - Vi er meget tilfredse
Nordjysk elkedel-ekspert solgt til kapitalfond
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11