23948sdkhjf

Hannover Messen trækker danske fagfolk til

Hannover Messen, der sætter automation og procesteknologi i fokus, trækker i disse dage tusindvis af fagfolk til. Omkring 100 danske udstillere og mere en 7.000 danske besøgende har fundet vej til Hannover, hvor messen løber af stablen fra d. 24. april til d. 28. april 2006.
Danske fagfolk lægger i disse dage vejen forbi Hannover Messen for at få et indblik i de nyeste tendenser inden for automation og procesteknologi.

Udover, at de mange udstillere præsenterer den seneste teknologi, arrangerer Hannover Messen også forskellige arrangementer, der sætter fokus på industriel automatisering, procesautomatisering og bygningsautomatisering.

Hannover Messen består af 10 selvstændige specialmesser. I alt udstiller ca. 100 danske virksomheder på messen, men tallet er antageligt højere, idet flere danske virksomheder udstiller via deres tyske datterselskaber.

Indien deltager som partnerland på messen, hvilket giver de besøgende lejlighed til at møde et stort antal indiske virksomheder inden for energi, industrielle underleverancer og teknologi til bilindustrien.

- For både besøgende og udstillere på Hannover Messe 2006 vil den indiske præsentation være den optimale mulighed for at skabe bilaterale kontakter til indisk industri og handel, siger Sepp D. Heckmann, bestyrelsesformand for Deutsche Messe AG, til ELEKTRONIK nr. 4 – 2006.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064