23948sdkhjf

kk-electronic a/s vil fortsætte frem

kk-electronic a/s, der beskæftiger sig med salg, projektering, udvikling og fremstilling af avancerede elektroniske styresystemer til bl.a. vindmølle- og metalindustrien, har god vind i sejlene. Virksomheden kan i år fejre 25 års jubilæum og har ambitioner om mere vækst.
kk-elecctronic a/s er beliggende i Herning, og har siden 1981 arbejdet med styringssystemer til bl.a. vindmølle- og metalindustrien. Virksomheden har de seneste år været i hastig vækst, blandt andet fordi man i 2004 overtog virksomheden Demex electric a/s, og i april 2005 overtog hovedaktiviteterne i Circuit Electric a/s.

kk-electronic opnåede i regnskabsåret 2004/05 er resultat på 8,4 millioner kroner efter skat mod et negativt resultat på 4,9 millioner kroner efter skat i 2003/04.

Årets resultat repræsenterer en væsentlig forbedring i forhold til foregående år og er i overensstemmelse med forventningerne. Resultatet må betegnes som værende tilfredsstillende under hensyntagen til, at integrations- og omstruktureringsaktiviteterne i forbindelse med overtagelserne af Demex electric a/s og Circuit Electric a/s endnu ikke helt er tilendebragt.

Overtagelserne har været et led i at fremtidssikre virksomheden, og det forventes derfor at dette vil afspejles i virksomhedens resultat fremadrettet.

Kilde: Årsrapport 2005, kk-electronic a/s.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063