23948sdkhjf

Produktnyhed på El & Teknik 2006

EL & Teknik 2006, der løber af stablen den 16. – 19. maj, er stedet, hvor branchen kommer for at se nyhederne inden for el- og energiområdet. Fibox benytter årets store elektronik-messe til at informere om de seneste nyheder inden for indkapsling.
Fibox Euronord kasser er udviklet i et stilrent design til kapsling af løsninger med elektriske, elektroniske eller pneumatiske komponenter. Serien fremstilles i såvel ABS plast, polycarbonat, aluminium som polyester.

Sortimentet af Euronord kasser findes i et udvidet program med mere end 170 varianter i plast, aluminium og polyester. Serien adskiller sig fra de traditionelle kapslinger ved at have udsædvanligt mange stag til montering af f.eks. print, DIN-skinner o.lign. Euronord egner sig, ligesom Fibox´ MNX-, EKI Quick og Piccolo-kasser, specielt godt til løsninger inden for fiberapplikationer.

Euronord serien kan efter ønske leveres med UL-label og Atex-godkendelse og fås med et bredt sortiment af ekstratilbehør. Desuden er det muligt at bestille en version med Quick-lock skruer i udvalgte størrelser. Afhængig af den valgte variant overholder Euronord kasserne tæthedsklasse IP66/67 eller IP65.

Det udvidede produktprogram kan opleves på Fibox’ stand A 5115 på El & Teknik i Odense d. 16. – 19. maj.

Euronord fra FiboxKilde: Fibox A/S. http://www.fibox.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078