23948sdkhjf

Hamann Electronics er på banen igen

Det danskejede produktionsselskab Hamann Electronics er kommet på banen igen efter vanskelige år med store underskud. En ny direktør har været afgørende.
Hamann Electronics er kommet på benene igen efter at have været på fallittens rand. Selskabets krise ligger blandt andet til grund for de dårlige tider i it- og teknologibranchen siden 2001.

Ejeren, Knud Hamann, tog beslutningen om at afsætte bestyrelsen og ledelsen og indsætte Gert Nielsen som adm. direktør. Gert Nielsen har været økonomidirektør for NKT Electronik, og han har vendt Hamann Electronics dårlige situation.

- Du kan analysere dig frem til meget, og jeg har lært mange ting fra tiden i NKT, som er kommet mig til gode i denne proces. Grundlæggende handler det om at gå strukturelt til værks, stole på sin fornemmelse og være konsekvent, siger Gert Nielsen til ErhvervsBladet.

Selskabet har opkøbt et par mindre virksomheder og har en målsætning inden for de næste tre år om at beskæftige mere end 100 mand og omsætte for over 100 millioner kroner om året.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079