23948sdkhjf

IoT-virksomhed indgår nyt stor-samarbejde

Minimum 460 nye trailere fordelt på Jem & Fix' 126 lokaliteter på landsplan bliver snart stillet til rådighed gennem et samarbejde mellem byggemarkedskæden og IoT-virksomheden Freetrailer. 

Det skriver parterne i en pressemeddelelse. 

Hos Freetrailer er der ikke tvivl om, at partnerskabet er en god idé.

- Via partnerskabet med Jem & Fix får vi nu en langt større lokal tilstedeværelse i Danmark. Det er vores ambition i Freetrailer løbende at udbygge vores netværk af trailere, så vores brugere kan låne en trailer i deres lokalområde, siger Nicolai Frisch Erichsen, der er administrerende direktør i Freetrailer Group.

- Flere og flere ser idéen i at låne en trailer frem for selv at eje en, som blot står og fylder i carporten. Vi ser Jem & Fix som en meget stærk partner, der ligesom Freetrailer har store ambitioner for vækst i Skandinavien, lyder det videre.

Den nye aftale med byggecenterkæden er i tråd med de planer, som daværende administrerende direktør, Philip Filipsen, i januar gav udtryk for til Electronic Supply - at det er gennem partnerskaber, Freetrailer skal tjene deres penge.

- Vi tjener penge på, at vores partnere betaler for at have servicen til rådighed for deres kunder, og de får så god reklameværdi, ved at trailerne med deres logo på kører rundt i bybilledet, sagde han i den forbindelse.

Fakta om Freetrailer Group

  • Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed
  • Virksomhedens mission er at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform
  • Freetrailer er børsnoteret Spotlight Stock Market
  • Virksomheden har over 75 samarbejdspartnere
  • I alt 3.000 trailere fordelt på cirka 600 afhentningssteder i hele Norden

Kilde: Freetrailer Group

Hos Jem & Fix er de derfor også godt tilfredse med samarbejdet med Freetrailer.

- Vi har en klar ambition om løbende at styrke vores servicetilbud over for vores kunder. Vi får nu digitaliseret vores trailerudlejning med Freetrailer-konceptet, hvilket giver en bedre kundeoplevelse, siger Kell Fogh, der er udviklingschef i Jem & Fix, i pressemeddelelsen.

Den konkrete aftale mellem Freetrailer Group og Jem & Fix indebærer, at byggemarkedskæden i løbet af 2023 udskifter sine eksisterende trailere med en række nye både åbne og lukkede trailere fra Freetrailer. 

Freetrailer Groups platform anvendes i dag over en million brugere i Danmark, Sverige og Norge.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078