23948sdkhjf

Dantherm A/S fastholder forventningerne

Dantherm koncernen har skruet op for omsætningen i første kvartal, mens resultatet før skat er endt med røde tal. Koncernen fastholder forventningerne til 2006, fremgår det af den netop offentliggjorte delårsrapport.
Delårsrapport for Dantherm koncernen, der dækker perioden 1. januar til 31. marts 2006, blev i går godkendt af bestyrelsen for Dantherm A/S (tidligere A/S Dantherm Holding).

I delårsrapporten skitseres udviklingen i årets første kvartal således:

• Koncernens omsætning i årets første tre måneder blev 697 MDKK mod 615 MDKK sidste år. Omsætningsvæksten på 13% kommer primært fra organisk vækst inden for forretningssegmenterne Komfortventilation & teknik samt Procesventilation.

• Den opnåede omsætning lever trods denne vækst ikke helt op til det forventede, hvilket især skyldes manglende omsætning inden for forretningssegmentet Produkter til luftbehandling.

• Koncernens resultat før skat i første kvartal udgør et underskud på 26,4 MDKK mod et underskud i samme periode sidste år på 5,6 MDKK. Det samlede resultat år til dato er dårligere end sidste år, hvilket skyldes en svagere udvikling inden for segmentet Produkter til luftbehandling.

Forventninger til 2006
Baseret på de tidligere års erfaringer forventer koncernen også i 2006, at den samlede om-sætning og indtjening vil være størst i 2. halvår sammenlignet med 1. halvår.

Med en vis usikkerhed om den generelle markedsudvikling forventer ledelsen for 2006 en samlet omsætning i intervallet 3.050-3.150 MDKK og et resultat før skat i den nedre del af intervallet 60-90 MDKK. Dette er i tråd med forventningerne, der blev skitseret i årsrapporten for 2005.

Kilde: Dantherm A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.067