23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Agilent Technologies Denmark ApS

Lene Klejs Stuhr er udtrådt af direktionen hos Agilent Technologies Denmark ApS. Samtidig er Lene Klejs Stuhr indtrådt i bestyrelsen i stedet for Majken Nielsen (kilde: CVR).

Agilent Technologies fremstiller elektroniske og bioanalytiske måleinstrumenter.


Blue Control A/S

Mette Damgaard og Flemming Bent Thomsen er indtrådt i bestyrelsen hos Blue Control A/S i stedet for Uwe Eisenhut (kilde: CVR).

Blue Control A/S udvikler styringer til vandværker.


Furuno Danmark A/S

Kazuma Waimatsu er indtrådt som næstformand i bestyrelsen hos Furuno Danmark A/S i stedet for Shigenori Ametani (kilde: CVR).

Furuno Danmark A/S er leverandør af elektroniske systemer og produkter til brug for navigation og kommunikation til den maritime sektor.


Graspian ApS

Silvia Tolu er indtrådt i bestyrelsen hos Graspian ApS (kilde: CVR).

Graspian ApS udvikler sensorer til robotgribere.


Grundfos DK A/S

Anders Lund Hansen er indtrådt som administrerende direktør hos Grundfos DK A/S i stedet for Jan Warrer. Peter Krarup er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Truls Lystang. Samtidig er Niels Herman Møller Jensen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Lars Schiøler Andersen (kilde: CVR).

Grundfos er leverandør af pumper og pumpeløsninger.


Kamstrup A/S

Kim Harding Wellendorph Lehmann er udtrådt som administrerende direktør hos Kamstrup A/S. Samtidig er Mette Damgaard og Thomas Tang Ravnkilde indtrådt i bestyrelsen hos Kamstrup International A/S i stedet for Jon Iversen og Kim Harding Wellendorph Lehmann (kilde: CVR).

Kamstrup producerer energimålere.


Spectralink Europe ApS

Donald Aaron Gilliam er indtrådt som bestyrelsesformand hos Spectralink Europe ApS i stedet for Gabriel Orvis (kilde: CVR).

Spectralink leverer trådløse telefoniløsninger.


Technolution A/S

Paul Edward Manley er indtrådt som bestyrelsesformand hos Technolution A/S i stedet for Ulrik Spork. Samtidig er Thomas Bach Agerslev og Michael Noel Finneran indtrådt i bestyrelsen i stedet for Ricki Boye og Allan Spork (kilde: CVR).

Technolution A/S er en designvirksomhed, der blandt andet er specialiseret inden for medicoindustrien.


Vestas Ventures A/S

Bo Bach Svoldgaard er udtrådt som næstformand i bestyrelsen hos Vestas Ventures A/S. Samtidig er Malcolm Timothy Lee og Anna Maria Eleonora Belfrage indtrådt i bestyrelsen i stedet for Nikolaj Tyge Gertz (kilde: CVR).

Vestas Ventures A/S investerer i innovative virksomheder inden for energibranchen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078