23948sdkhjf

Flextronics globaliserer forretningsområde

Flextronics styrker 15 fabrikker på 3 kontinenter på forretningsområdet ”Special Business Solutions” til gavn for deres forskelligartede kunder verden over.
Flextronics har i mange år beskæftiget sig med komplekse og forskelligartede design og produktionsopgaver i alle deres højteknologiske fabrikker rundt om i verden.

Aktiverne, som har været indført og praktiseret i mange år i Flextronics’ fabrikker, blev sidste år navngivet Flextronics Special Business Solutions (SBS), og er nu blevet en europæisk kundefokuseret virksomhedsstrategi til gavn for Flextronics’ kunder.

Med virksomhedsstrategien SBS kan Flextronics servicere sine kunder med komplekse og forskelligartede forretninger, som efterhånden har stigende interesse blandt kunderne.

Flextronics' fabrikker arbejder alle med SBS forretningskonceptet. Det betyder, at de kan levere individuelle og strategiske løsninger til deres kunder, samt tilbyde dem kontakt til øvrige virksomheder via deres globale netværk.

I Danmark beskæftiger Flextronics Special Business Solutions i Danmark ca.300 medarbejdere. Virksomheden har adresse i Skive.

Kilde: Flextronics

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062