23948sdkhjf

Eltronic Solution en del af Danmarks største udviklingshus

Eltronic Solution nyder godt af samarbejdet med søsterselskabet Eltronic A/S i Hedensted, hvor man har samlet kompetencerne.
Det er det tværfaglige samarbejde, som er styrken hos Eltronic Solution.

Virksomheden blev egentlig udskilt fra søsterselskabet Eltronic A/S i 2006, men de to virksomheder deler fortsat adresse i Hedensted, hvor man med 150 teknikere og ingeniører kan kalde sig for Danmarks største udviklingshus.

- Med ønsket om at skabe klarhed over selskabernes profil, skilte man tilbage i 2006 Eltronic Solution fra Eltronic A/S. Administrationen er fælles, ligesom vi alle er samlet i det samme hus. Ved muligheden for tværorganisatorisk samarbejde og så mange dygtige folk samlet på et sted, kan vi udvikle elektronikløsninger til vores kunder med kort leveringstid og til konkurrencedygtige priser, siger udviklingschef Jens Vincent Ancker (billedet).

Udover udviklings- og designafdelingen i Hedensted har Eltronic Solution også EMS produktion, samt et sourcing- og handelskontor i Suzhou i Kina.

Arbejder ud fra fælles model
Virksomhedens strategiske samarbejde med eksisterende kunder er primært baseret på at sætte kundens forventning til service i højsæde. Med den brede vifte af services som Eltronic Solution kan tilbyde, har firmaet mulighed for at få en god interaktion mellem de forskellige processer. Det kommer kunderne til gode, fordi der laves kosteffektive løsninger og der fastholdes en høj kvalitet i hele processen, pointerer Jens Vincent Ancker.

For at sikre at alle projekter styres med høj kvalitet, arbejdes der ud fra en projektmodel, som er baseret på ISO9001 og GAMP5. Modellen opdeler projekterne i separate faser, hvori fastlagte kvalitetskrav skal være opfyldte før der kan fortsættes fra en fase til den næste.

- Ved at anvende projektmodellen i vores arbejde med udvikling af innovativ elektronik design minimerer vi risikoen for fejl og sikrer, at vigtige aspekter af kravspecifikationen og problemstillingen dækkes, slutter Jens Vincent Ancker.

Fakta: Eltronic Solution
Eltronic Solution er søsterselskab af Eltronic A/S og er en del af Danmarks største udviklingshus med mere end 150 teknikere og ingeniører samlet på stedet.

Eltronic Solution udvikler, designer og producerer indlejret elektronik, komplet box-build samt testudstyr og er en af markedets førende på udvikling af kundespecifikt elektronikudstyr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078