23948sdkhjf

WirTek vil indtage Europa

WirTek A/S vil på First North. Selskabet stiler efter at hente 35 mio. kr. til realisering af internationaliserings-strategi.
WirTek A/S i Aalborg har indsendt ansøgning om optagelse på First North. First North er drevet af OMX Københavns Fondsbørs og en ny markedsplads for mindre og mellemstore virksomheder med stort potentiale, der søger ekspansion og udvikling.

- WirTek har allerede i dag en god forretning med en imponerende vækstkurve. Tilførsel af kapital vil gøre det muligt for os at realisere vores internationaliserings-strategi og dermed skabe grundlaget for yderligere vækst, fortæller Michael Aaen, administrerende direktør i WirTek.

I sin 4½-årige levetid har WirTek været selvfinansierende med en omsætningsvækst på 41 % og indtjeningsvækst på over 50 % i det seneste regnskabsår.

WirTek udvikler software til mobil telekommunikation, og kunderne tæller blandt andet Texas Instruments og Nokia.

Allerede tidligere i år har WirTek taget det første skridt i retning mod internationalisering og vækst med etableringen af en nearshore udviklingsafdeling i Rumænien.

Planen med børsnoteringen er at skabe et økonomisk råderum, der gør det muligt at etablere yderligere salgs- og projektkontorer i Europa samt sikre en fortsat udvikling og opbygning af den rumænske udviklingsafdeling.

Kilde: WirTek A/S. http://www.wirtek.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141