23948sdkhjf

Ambu henter radar-profil som teknologidirektør

Inden længe pakker Weibel Scientifics Vice President, Technology, Finn Möhring, sine ting og forlader sin stilling hos den danske radar-gigant.

I stedet skal han starte i et nyt job som CTO, teknologidirektør, hos Ambu.

Det oplyser Ambu i en pressemeddelelse.

Dermed skal han fra 1. august stå i spidsen for Ambus R&D-afdeling og arbejde under CEO Britt Meelby Jensen, der i meddelelsen kalder Finn Möhring for "et godt match", der besidder "omfattende R&D-kompetencer."

Finn Möhring udtaler i pressemeddelelsen, at han er stolt af den nye mulighed.

- Jeg er ekstremt stolt over at komme til Ambu som CTO, hvor jeg skal videreføre udviklingen af deres højkvalitets medicinske apparater. At udnytte teknologi til at udvikle innovative løsninger i tæt samarbejde med kunder en en af mine store passioner, og derfor er jeg fuld af energi og glæde over min nye rolle og for at bringe nye løsninger, som forbedre patientpleje og øge væksten, til live, siger Finn Möhring i pressemeddelelsen.

Finn Möhring har siden 2019 været en del af Weibel, hvor han først var bestyrelsesmedlem, indtil han for et lille år siden tiltrådte i den stilling, han om få dage siger farvel til.

I et opslag på Linkedin bruger Finn Möhring lejligheden til at takke for sin tid i virksomheden.

- Det har været et god rejse, hvor jeg har haft privilegiet at arbejde med et førsteklasses ingeniør-hold og med en fokuseret ledelse, der har drevet en vækstdagsorden, lyder det fra Finn Möhring i opslaget.

Inden Finn Möhring kom til Weibel Scientific som VP, var han gennem en årrække i Demant-organisationen både i Oticon og som VP for R&D i Demant.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172