23948sdkhjf

Bestyrelsesmedlem træder ind i Weibels ledelse

Weibels Doppler-radarer sætter international standard, og al udvikling og produktion helt ned til de mindste dele sker på hovedkontoret i Allerød.

I sin nye rolle som vice president for teknologi og udvikling har Finn Möhring ansvaret for, at Weibel fortsætter med at være to skridt foran konkurrenterne med en markedsledende teknologi, som anvendes i forsvar, rumfart og til beskyttelse af kritisk infrastruktur verden over.

Finn Möhring træder ind i stillingen fra en lang lederkarriere i teknologiudvikling og kvalitetssikring i Nokia og i høregiganten Demant, senest som senior vice president for R&D Hearing Instruments, med ansvaret for flere hundrede medarbejdere på tværs af landegrænser. Han har desuden siddet i Weibels bestyrelse siden 2019.

- Jeg er dybt passioneret omkring teknologi, og derfor har jeg svært ved at forestille mig en mere spændende virksomhed end Weibel. De største forsvarsvirksomheder i verden ser til Weibel for den ypperste radarteknologi, og for mig at se træder jeg fra bestyrelseslokalet ind i driften på det allerbedste tidspunkt, siger Finn Möring.

- Weibel har ejere og en ledelse, som er mere end sædvanligt engagerede og ambitiøse, og vi står midt i en vækstplan, hvor vi skal gøre endnu flere teknologiske landvindinger. Det glæder jeg mig meget til at være med til at drive fremad, fortsætter han.

Weibel har en ambition om, at omsætningen skal mere end fordobles til 1 milliard kroner på fem år. Centralt i væksten står udnyttelsen af et teknologisk forspring på det eksplosivt voksende marked for overvågning og beskyttelse af luftrummet, hvor Weibel oplever en stærkt stigende efterspørgsel på deres nye radar til overvågning af droner.

- Jeg er stolt over, at vi kan tiltrække en så erfaren og stærk profil som Finn. Han trækker på årtiers ledelseserfaring med innovation og udvikling af højteknologiske løsninger og sætter den sammen med en dyb entreprenørånd, som er meget definerende for Weibel. På vegne af både Weibel og vores kunder kommer Finn til at være bannerfører på vores tro på, at intet er umuligt inden for fysikkens rammer, siger Frode Scott Nilsen, CEO i Weibel Scientific.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11