23948sdkhjf

Kitron får storordrer fra USA

Norske Kitron har gennem sit datterselskab Kitron Microelectronics på Røros fået nye ordrer fra det amerikanske selskab Q-Free ASA på ca. 18 mio. nok.
De nye ordrer omfatter både industrialisering og produktion af bombizz (elektronisk udsender der er forbundet med kundens kreditkort eller bankkonto) for leverancer til flere nye markeder. Leverancerne er allerede startet.

- Kitron Microelectronics er en vigtig kontraktsproducent af Q-Free bombrikker, og de har ved flere anledninger været vores partnere i industrialiseringsprojekter. Vi er meget tilfredse med deres kompetence og fleksibilitet, så det lå helt naturligt for os, at vi valgte at give Kitron Microelectronics disse ordrer, siger Geir Ove Kjesbu, CEO i Q-Free USA.

Ordrerne har stor betydning for den norske industrikoncern, der ser sin markedsposition styrket af de nye ordrer.

- Disse ordrer bekræfter vores position som fortrukket leverandør af bombrikker og industrialiseringsprojekter for Q-Free ASA. Vi glæder os til at videreudvikle og styrke vores samarbejde, der vil bidrage med at gøre begge selskaber endnu mere konkurrencedygtige inden for sine respektive markeder, siger Leif Tore Smedås, koncerndirektør i Kitron Microelectronics.

Samarbejdet mellem Q-Free ASA og Kitron Microelectronics omfatter også andre produkter, som Kitron Electronics producerer for Q-Free ASA. De nye ordrer var forventet, siden Q-Free fortsætter med at få nye kontrakter på nye markeder.

Kilde: Pressemeddelelse fra Kitron. http://www.kitron.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156