23948sdkhjf

Stadig svære tider for Danionics

Batteriproducenten Danionics arbejder fortsat for at sikre de nødvendige ordrer, men frasalg af virksomhedens danske fabriksejendom har dog reduceret underskuddet i årets første kvartal.
Danionics A/S, hvis primære aktivitet er at være 50 % aktionær i joint venture selskabet Danioincs Asia Limited, der udvikler, fremstiller og markedsfører batterier til producenter af bærbar elektronik som bærbare computere og mobiltelefoner, lever fortsat et usikkert liv.

Virksomhedens resultat for første kvartal 2006 blev et underskud på 646.000 kr. mod 1,9 mio. kr. i samme periode året før, og fremgangen skyldes først og fremmest afhændelse af selskabets fabriksbygning i Odense.

Danionics har i årets første kvartal haft travlt med en rekonstruktion af joint venturet og har nu fået gang i den forretningsmæssige udvikling af fabrikken i Kina, hvor al virksomhedens produktion i dag foregår.

Det er dog stadig usikkert, om det vil lykkes Danionics at sikre de nødvendige ordrer, men hvis det lykkes at opbygge en tilstrækkelig kundeportefølje, er virksomheden parat til tilbagekøbe de solgte aktier i joint venturet, tilbagebetale sine lån og rejse nye midler til joint venturet.

Forventningerne til 2006 er efter årets første kvartal uændret og går stadig i retning af et nulresultat.

Kilde: Fondsbørsmeddelelse fra Danionics A/S. Københavns Fondsbørs, http://www.cse.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096