23948sdkhjf

Nyt Asetek-domicil i udsigt: - Det giver mulighed for vækst

I begyndelsen af 2022 kunne Asetek tage første spadestik til deres kommende domicil i Svenstrup syd for Aalborg, og efterhånden begynder Asetek-stifter André Sloth Eriksen at kunne se lys for enden af tunnelen.

- Byggeriet af domicilet kører efter planen, så vi regner med at være færdige om et lille års tid, siger André Sloth Eriksen.

Han er begyndt at se frem til, at det nye domicil står klar, fortæller han til Electronic Supply. For selvom de efter sidste års skuffende resultat har måttet skære ned på medarbejderstaben, har der hovedsageligt været tale om kontorpersonale. Andetsteds i virksomheden ser det anderledes ud.

- Først og fremmest giver det nye domicil os mere plads. Selvom vi har skåret ned på medarbejderstaben og fået mere plads på kontoret, står folk i produktions- og assembly-afdelingerne stadig oveni hinanden, siger André Sloth Eriksen.

Dermed åbner de nye omgivelser døren for, at Asetek i det lange løb kan vokse.

- Det giver mulighed for vækst på længere sigt. Det kan vi ikke nu, for det har vi ikke plads til, siger André Sloth Eriksen.

Vil tiltrække folk sydfra

En anden vigtig faktor, der kan være afgørende for Aseteks fremtidige vækstpotentiale, er muligheden for at rekruttere det rette personale. Også her ser André Sloth Eriksen det kommende domicil som en måde at tiltrække flere potentielle kandidater.

For med den nuværende placering i det østlige Aalborg skal man både længere ad motorvejen og gennem et stykke med bykørsel, når man kommer sydfra, end det fra næste år vil være tilfældet. Ifølge André Sloth Eriksen vil folk sydfra kunne spare 20 minutters kørsel, når Asetek slår sig ned i Svenstrup.

Dermed håber han, at Asetek vil være mere attraktiv for folk fra eksempelvis Aarhus og Randers.

- Det kan være svært at få de rette folk, så det kommer til at spille ind, at de kan spare 20 minutter, siger André Sloth Eriksen og forklarer desuden, at køretiden for folk, der kommer nordfra, vil være i samme leje som nu.

Det kommende hovedkvarter, som er tegnet af Arkitema, bliver der plads til både udviklingsafdeling, laboratorier, produktion og administration.

Asetek får i alt 14.000 kvadratmeter at boltre sig på.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095