23948sdkhjf

Dangaard Telecom solgt til kapitalfond

Dangaard Telecom, verdens næststørste distributør af mobiltelefoner, er blevet solgt til kapitalfonden Nordic Capital. Det meddelte koncernen tirsdag eftermiddag i en pressemeddelelse.

Dangaard Telecom, verdens næststørste distributør af mobiltelefoner, er blevet solgt til kapitalfonden Nordic Capital. Det meddelte koncernen tirsdag eftermiddag i en pressemeddelelse.

Et datterselskab under kapitalfonden Nordic Capital har indgået aftale om at erhverve Dangaard Telecom fra BHS Holding, debitel, Fleggaard Holding og Dangaard Telecom Partners.

Udover den traditionelle distribution af mobiltelefoner er Dangaard Telecom førende udbyder af logistikservices, mobiltilbehør og smart phone-løsninger. Dangaard Telecoms forretningsmodel sikrer en optimal udnyttelse af virksomhedens kompetencer samt udviklingen af helt nye services og produkter.

- Det er en meget lovende forretning i en spændende industri, siger Christian Dyrvig, Partner, Nordic Capital og fortsætter: - Dangaard Telecom har en stærk ledelse, og der er gode muligheder for profitabel vækst, og Nordic Capital har store intentioner om at arbejde tæt sammen med virksomhedens ledelse i forhold til at få forretningen ind på helt nye markeder.

- Det er nu det helt rigtige tidspunkt at overdrage ejerskabet til nye aktionærer, som er i stand til at hjælpe virksomheden med fortsat vækst og internationalisering inden for den nærmeste fremtid, kommenterer Antonio Calabretti, formand for hovedbestyrelsen i Dangaard Telecom Holding A/S.

- Det nye ejerskab vil styrke vores muligheder for hurtigt at implementere nye forretningsområder og det gør os i stand til at igangsætte vores strategi med større gennemslagskraft, siger Michaél Køehn Milland, COO, Dangaard Telecom Holding A/S om det nye samarbejde med Nordic Capital.

Kilde: Pressemeddelelse fra Dangaard Telecom. http://www.dangaard.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125