23948sdkhjf

Topnordic på vej mod nye højder

Danske Topnordic har fusionen med Ementor og købet af it-virksomheden ATEA skabt grobund for at blive Danmarks største it-infrastrukturleverandør nogensinde.
Både på dansk, nordisk og europæisk plan er der med Topnordic-koncernen køb af ATEA skabt en it-leverandør, der kan håndtere de offentliges it-udfordringer – til lavest mulige pris.

TOPNORDIC-koncernen vil med købet af ATEA skabe et nyt dansk it-kraftcenter, der kan levere markedets bedst tænkelige platform inden for infrastrukturløsninger.

Det sker fordi, det nye Topnordic kan foretage yderligere besparelser, og samtidig bliver selskabet tilført flere kompetencer og certificeringer, flere løsninger og flere kompetente medarbejdere.

- På kort tid har vi i Topnordic skabt synergier ved at fusionere med Ementor - og det vil gå lige sådan med ATEA. Størrelse er en afgørende faktor i it-branchen, fordi det nordiske marked er ekstremt konkurrencepræget, siger adm. direktør Claus Hougesen Topnordic A/S, der også er vicekoncernchef i Ementor ASA.

ATEA Danmark bliver lagt ind under Topnordic. Dermed skabes Danmarks største it-infrastrukturleverandør med over 1.000 medarbejdere og afdelinger i landets største byer.

- Købet har afgørende positiv betydning i alle henseender. Konkurrencen på markedet har aldrig været større, og man skal huske, at Topnordic/Ementor er stærkest i Norge og Danmark, mens ATEA er suverænt størst på den svenske hjemmebane og relativt stærke i Finland, siger Claus Haugesen.

Da ATEA pludselig blev sat til salg, kunne Topnordic vælge at slå til og derved øge markedsandelen og samtidig beskytte sine hidtidige investeringer - eller de kunne lade en stor europæisk konkurrent komme ind og tage markedet. Topnordic valgte det første.

Læs hele pressemeddelelsen på Topnordics hjemmeside her


Kilde: Pressemeddelelse fra TOPNORDIC

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079