23948sdkhjf

AV-virksomhed fejrer 10-års jubilæum

Glostrup-virksomheden Best-AV kan 1. oktober fejre sit 10-års jubilæum.

AV-leverandøren er siden starten gået fra at være et to-mands-foretagende til nu at råde over 27 medarbejdere på to lokationer.

Oprindeligt bestod Best-AV af Carsten Kjær og CEO Jan Andersen, og de havde for 10 år siden ikke forestillet sig, at de ville nå til, hvor de er i dag.

- Da vi i 2013 tog beslutningen om at etablere Best-AV, havde vi aldrig troet, at vi efter 10 år skulle stå som en af markedets absolut førende virksomheder inden for AV-løsninger. Det havde vi aldrig kunnet gøre uden vores mange kunder, der igen og igen kommer til os, når de har brug for hjælp til at finde frem til de helt rette AV-løsninger, lyder det fra de to stiftere i en pressemeddelelse.

Best-AV har både modtaget en Gazelle-pris og er blevet SKI-leverandør, mens de også har etableret datterselskabet Best-Sound og opkøbt Vejle-virksomheden FMJ AV-indretning og Teknik, der nu hedder Best-AV Vest.

De holder stadig fast i visionerne om fortsat vækst og fik i fjor Jesper Haaber Andersen med i ejerkredsen med henblik på et fremtidigt generationsskifte i virksomheden.

Best-AV kommer til at markere jubilæet med en event på adressen i Glostrup, hvor de vil være vært for en "inspirationsdag", hvor man kan "opleve en verden af AV-nyheder".

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094