23948sdkhjf

Outsorcing-trenden vokser

Outsourcing er en trend, der er kommet for at blive. Om tre år forventes 75 % af de mindre virksomheder at have outsourcet delvis eller hele deres produktion til lavtlønslandene, viser ny undersøgelse.
Ny undersøgelse foretaget af to forskere ved Syddansk Universitet afslører, at outsourcings-trenden bliver større og større blandt større og mellemstore virksomheder, skriver ErhvervsBladet i dag.

Outsourcings-trenden er blevet så populær blandt danske virksomhedsejere, at forskerne i deres undersøgelse kaldet ”Outsourcing i mindre virksomheder” forudser, at 75 % af de mindre virksomheder vil have outsourcet sin produktion delvist eller fuldstændigt til lavlønslande.

Forskerne har i forbindelse med deres undersøgelse vurderet 638 produktionsvirksomheder, hvilket dog kun udgør en svarprocent på 32,4 %. ErhvervsBladet vurderer således, at tallene skal tages med et gran salt.

Men ikke desto mindre er det i sandhed en populær trend at outsource, som mange virksomheder har taget til sig, skriver avisen.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063