23948sdkhjf

Fusion skaber ny spiller inden for IT-sikkerhed

Det er en betydelig videnskapital inden for IT-sikkerhed, der nu finder sammen under navnet CSIS Security Group. Det er de to aktører CSIS og Bridicum Security Group, der tilsammen bliver en ny markant spiller på det internationale marked.
De to små aktører CSIS og Bridicum Security Group kan tilsammen tilføre det største sortiment af IT-sikkerhedsløsninger herhjemme, samtidig med at de høster synergi og frigiver energi til yderligere udvikling af produkter.

Bridicum kommer med produkter som Den Digitale Vægter, der bliver benyttet af flere top 500 virksomheder herhjemme. Et sikkerhedssystem der kan overvåge og logge alle sikkerhedsrisici i real time i alle dele af virksomhedens IT-system. Bridicum har søgt verdenspatent - en ansøgning, som allerede er blevet godkendt i flere lande, og som CSIS Security Group nu får glæde af.

CSIS Security Group er som det eneste firma herhjemme aktør i flere lukkede, internationale netværk, hvor sikkerhedsrisici og trends bliver diskuteret af specialister og produktudviklere.

Det er med andre ord en oplagt kombination af viden og udvikling, der samles i CSIS, og naturligt nok forventes det, at det nye CSIS Security Group med dets produkter og serviceydelser bliver kundernes foretrukne samarbejdspartner indenfor IT-sikkerhed.

Henrik Nisted, tidligere direktør i Bridicum og nu også Adm. Dir. i det nye CSIS Security Group, er overbevist om, at fusionen vil skabe yderligere distance til konkurrenterne. Virksomhedens kernekunder ser allerede en betydelig fordel i fusionen, meddeler Nisted.

- Ydelserne udover konsulentassistance er baseret på managed services med banebrydende teknologi, der giver fælles reference for ledelse og IT-afdelingen, afslutter Nisted sin meddelelse.

Kilde: Pressemeddelelse fra Bridicum. http://www.bridicum.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157