23948sdkhjf

GN Netcom - branchens største

GN Netcom har forøget sin omsætning betydeligt og det er især Jabra-brandet, der har haft indflydelse på GN’s markedsposition. Koncernen kan med årsresultatet for 2005 stadig bryste sig at være branchens største.
GN Netcom har forøget sin omsætning fra 1.396 mio. kr. i 2004 til 1.978 mio. kr. i 2005. og kom ud med et resultat på 248 mio. kr. mod 194 mio. kr. året før.

Trådløse headset og udbredelsen af IP-telefoni er blandt de vigtigste drivkræfter bag markedsudviklingen, og især mobilheadset er blandt GN’s hurtigst voksende forretningsområde.

Væksten var gennem året størst på headset til contact center markedet i USA, men efterspørgslen i Europa er stigende. GN fortsætter sin ekspansion for mobilheadset i Asien og forventer på længere sigt at blive ligeså stor i USA og Europa.

GN Netcom forventer endnu bedre resultater i 2006, og satser især på produktudvikling med design- og teknologiinput fra eksterne partnere.

GN’s investorer har i det første halvår af 2006 kigget langt efter resultater, men GN tvivler ikke på, at koncernen når sine fastsatte mål.

Kilde: Årsrapport fra GN Netcom A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078