23948sdkhjf

Sauer-Danfoss på medarbejderjagt

For at følge med koncernens eksplosive vækst er Sauer-Danfoss i øjeblikket på udkig efter 130 højtuddannede nye medarbejdere. Mislykkes rekrutteringen kan det blive nødvendigt at overveje udflagning.
Det går forrygende stærkt for Sauer-Danfoss, der de seneste fem år har haft held til at fordoble omsætningen til 9 mia. kr. Koncernen ligger da heller ikke på den lade side og arbejder målrettet for yderligere vækst.

Senest er koncernen gået på jagt efter 130 højtuddannede medarbejdere til aktiviteterne i Nordborg på Als.

- Vi skal bruge ingeniører, it-folk, økonomer og cand. merc.-folk til en lang række attraktive job. Vi skal i år bruge dobbelt så mange på det niveau i forhold til året før, pointerer Finn Lyhne, adm. direktør i Sauer-Danfoss, i Dagbladet Børsen.

Sauer-Danfoss har erfaret, at det er blevet sværere at tiltrække arbejdskraft. Lederpotentialer over 35 år kan på grund af familiære omstændigheder være svære at lokke til Als, og antallet af ansøgninger fra nyuddannede ingeniører er også faldet markant.

Af samme grund afviser den adm. direktør heller ikke, at det kan blive aktuelt med udflagning af nogle af koncernens danske aktiviteter.

- Det kan blive nødvendigt at lade væksten ske i den del af Sauer-Danfoss, som ligger uden for Danmarks grænser, siger Finn Lyhne til avisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094