23948sdkhjf

De 40 mest hotte IT-virksomheder

Ny top 40 placerer Google, Apple og Samsung i front som hotte virksomheder i IT-verdenen netop nu. Nokia og Dell er slet ikke med på listen.
Det amerikanske teknologimagasin Wired har kåret IT-verdenens hotteste virksomheder netop nu, og i front ligger Google, Apple og Samsung.

Kåringen er baseret på parametre som visioner, strategi og global udbredelse og virksomhederne er derudover blevet målt på deres evne til at komme på nye ideer – og evnen til at føre dem ud i livet.

Wired har placeret Google på førstepladsen, idet Wired vurderer virksomheden som mere indbringende end nogensinde, blandt andet fordi Google har flere strenge at spille på, såsom søgemaskine, medievirksomhed og softwareleverandør.

Efter Google følger Apple og Samsung, som begge også var blandt de tre bedst placerede virksomheder på sidste års liste.

Nokia, Dell og Vodafone er derimod ikke længere på listen. Dell er havnet i en situation, hvor prisfald å pc-markedet har medført nedskæringer i virksomhedens produktionsomkostninger og nu kan de snart ikke skære mere væk, vurderer Wired.

Vodafone får også hårde ord med på vejen fra teknologi-magasinet:

- Så meget for 3G. Den trådløse mester kludrede i næste generation services. Nu sælger virksomheden ud af aktiverne for bare at kunne holde sig flydende, lyder begrundelsen.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093