23948sdkhjf

Ementor/Topnordic vil hente millioner på Atea

Nordiske Ementor/Topnordic vil nu i gang med at hente de effektiviserings-gevinster, som IT-kæmpen forventede i kølvandet på overtagelsen af svenske Atea. En del ad besparelserne skal komme fra fyringer.
Ementor/Topnordic-fusionen vil nu hente effektiviseringsgevinster på knap 200 mio. kroner i kølvandet på overtagelsen af svenske Atea. Planen er at hente ca. 100 mio. kr. via nedskæring i driftsomkostninger og bemanding.

Det skriver Computerworld i dag.

Mere effektive indkøbsaftaler og en reduktion af IT-omkostninger skal sammen med en nedbringelse af udgifterne til husleje skaffe besparelser på yderligere cirka 100 millioner kroner, tilføjer IT-avisen, der har oplysningerne fra sit norske søstermedie.

Administrerende direktør i Topnordic Danmark, Claus Hougesen, afviser enhver snak om større fyringsrunder i Danmark. Han tror heller ikke, at heller ikke bliver tilfældet i de øvrige lande.

- Vi har mellem 30-40 opslåede stillinger alene i Danmark lige nu, og jeg kan ikke se, at der skulle komme fyringer af nogen art i større målestok, siger Claus Hougesen til Computerworld.

Han pointerer over for avisen, at koncernen satser på interne rokader, frem for fyringsrunder. Så er medarbejderne klar på nye udfordringer, skulle det være muligt at blive i organisationen, skriver Computerworld.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172