23948sdkhjf

IT Factory indtager USA

Danske IT Factory åbner snart et datterselskab i USA, der skal være en uundværlig samarbejdspartner til IBM. Men den nye satsning håber IT Factory på at runde en milliard i omsætning om tre år.
IT-Factory, der er en del af it-investoren Asger Jensbys tidligere investeringer, står snart overfor en udvidelse af forretningen, skriver Berlingske Business i dag.

It-virksomheden vil åbne kontor i USA. Ledelsen håber på, at det nye amerikanske datterselskab kan få samme adresse
som IBM.

- Vi håber, at vi rykker ind og deler kontor med IBM. Jeg tror, at USA-forretningen vil vokse til et niveau, der svarer til, hvad vi har i Centraleuropa, og snart vil overhale vort nordiske marked. En enkelt stat, der kører godt i USA, svarer jo til hele Norden, siger adm. direktør i IT Factory, Stein Bagger til Berlingske Business.

IT-Factorys mål er at blive for IBM, hvad Naivision er for Microsoft.

IT Factory’s programmører i Danmark og Indien har specialiseret sig i, med IBM-teknologi som grundlag, at trække oplysninger ud fra forskellige it-systemer og samle dem på overskuelige virksomhedsportaler. På den måde kan man via sit internetprogram finde dem og arbejde med dem, skriver avisen.

Den danske it-komet håber på, at datterselskabet vil kører så godt, at virksomheden vil runde en milliard i omsætning om tre år.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094