23948sdkhjf

Systematic-stifter giver stafetten videre

Til vinter er Michael Holm fortid som spydspids for Systematic.

14. december overlader han roret til virksomhedens nuværende group senior vice president for people and culture, Nikolaj Bramsen.

- Nikolaj har solid forretningsforståelse, bred erfaring og et skarpt indblik i alle områder af virksomheden, ligesom hans personlige værdigrundlag er helt i tråd med det, som driver Systematic. Nikolaj har været rundt i hele butikken så at sige, siger Michael Holm i en pressemeddelelse.

Nikolaj Bramsen har i denne omgang været i Systematic siden efteråret i fjor. Inden da havde han fire års ansættelse som IT-udviklingschef i Region Midtjylland, hvor han kom til efter 11 år som en del af Systematic med forskellige roller i virksomheden og to års udsendelse på kontoret i Abu Dhabi.

Den kommende CEO ser frem til at overtage styringen fra Michael Holm, der fremover skal være bestyrelsesformand i softwarevirksomheden, han stiftede i 1985.

- Jeg er meget beæret over, at bestyrelsen og ejerne har vist mig denne tillid. Alle, der kender Michael, ved, hvor meget tid, passion og styrke han har lagt i virksomheden, siden han grundlagde den for 38 år siden, og selvom han træder tilbage som CEO, så er der ingen tvivl om, at han vil blive en særdeles aktiv og engageret bestyrelsesformand, siger Nikolaj Bramsen.

Skiftet bliver effektueret i forbindelse med Systematics generalforsamling 14. december.

Michael Holm kommer til at fungere som arbejdende bestyrelsesformad, hvor han vil have fokus på strategi og international udvikling.

Om Systematic

  • Softwarevirksomhed stiftet i 1985.
  • Leverer software- og systemløsninger til blandt andet forsvars- og sundhedsområdet.
  • Har hovedkontor i Aarhus og salgskontorer i Australien, Canada, Finland, UAE, New Zealand, Rumænien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og USA.
  • Beskæftiger i alt flere end 1100 personer verden over.

Kilde: Systematic

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078