23948sdkhjf

Systematic-stifter sætter gigantisk punktum kort før sin afgang

Aarhusianske Systematic kan juble hele vejen til banken. Eller i hvert fald i første omgang hele vejen over Atlanten.

For Systematics Sitaware-software er blevet godkendt af det amerikanske forsvarsministeriums Defense Information Systems Agency (DISA), og det betyder, at Sitaware nu er sikkerhedsgodkendt til brug i det amerikanske forsvar.

Godkendelsen giver adgang til de astronomisk høje budgetter i det amerikanske forsvar, men de afledte effekter kommer også til at kunne mærkes, mener den snart forhenværende Systematic-CEO, Michael Holm.

- Mange andre lande kigger på den liste, når de er på jagt efter sikre systemer til deres forsvar. Det har aldrig været vigtigere end nu at kunne levere dokumenteret sikre militære systemer, som er testede mod cyberangreb, fordi det elektromagnetiske spektrum og hele cyberdomænet konstant bliver udfordret i moderne krigsførelse, udtaler Michael Holm i en pressemeddelelse fra Systematic.

Hos det amerikanske forsvar vil Systematics software blive anvendt til både ledelse og styring af militære enheder såvel som uddannelsesenheder og missionstræningscentre.

Den vigtige godkendelse bliver for Michael Holms vedkommende en af de sidste store milepæle i sin tid som CEO, eftersom stifteren tidligere på måneden kunne meddele, at han fra december træder tilbage og skal fungere som arbejdende bestyrelsesformand.

Om Systematic

  • Softwarevirksomhed stiftet i 1985.
  • Leverer software- og systemløsninger til blandt andet forsvars- og sundhedsområdet.
  • Har hovedkontor i Aarhus og salgskontorer i Australien, Canada, Finland, UAE, New Zealand, Rumænien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og USA.
  • Beskæftiger i alt flere end 1100 personer verden over.

Kilde: Systematic

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11