23948sdkhjf

IoT-virksomhed vinder stor pris

Aalborg-virksomheden Xtellio har vundet bæredygtighedsprisen på årets HI-messe.

Xtellio, der tidligere hed Xtel Wireless, har gennen mange år udviklet IoT-produkter, og senest har de udviklet et nyt dataopsamlingskoncept, der gør det enkelt og nemt for virksomheder at skabe og tilgå de data, som efterspørges.

- Tusind tak. Jeg er meget overvældet og havde på ingen måde forventet det her. Der var nogle ufattelig gode løsninger med i opløbet, så jeg er rigtig glad for, at juryen hæftede sig ved de brede og skalerbare kvaliteter ved vores koncept. Prisen betyder utrolig meget for os, og jeg ved, at teamet hjemme i Aalborg bliver helt vilde nu. Så det er virkelig dejligt, tusind tak igen, lød det fra CEO i Xtellio, Tom Valbak Aardestrup, da han modtog prisen onsdag.

Xtellios IoT-løsning bruges blandt andet til temperatur- og luftkvalitetsregulering i industrien, og ifølge DI Produktion, der sponsorerer prisen, er der også begejstring for Xtellio.

- Prisen har til formål at synliggøre og hylde dem, der gør en helt særlig forskel, og dem har vi jo nogle rigtig gode eksempler på i dag. Prisen sætter fokus på grøn omstilling og bæredygtig udvikling hos de udstillere, der er her på messen, og den hædrer dem, der tør tage chancer og gør en helt særlig indsats. Og det er utrolig vigtigt for os at støtte op om, lød det fra branchedirektør i DI Produktion, Peter Trillingsgaard.

Med prisen, der officielt hedder HI Sustainable Development Award, følger 50.000 kroner.

De to andre nominerede var Neurospace og Eilersen Calibration Solutions.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078