23948sdkhjf

Gratis net over Paris

Frankrigs hovedstad Paris vil snart blive kendt for andet end dens gamle bygninger og charmerende byliv. Den gamle by bliver nemlig snart verdens mest opkoblede by med tæt netværk af trådløse internet, som vil blive gratis for pariserne.
Bystyret i Paris har besluttet, at Paris skal have et tæt netværk af trådløse internet – gratis for pariserne at anvende uanset om man befinder sig på torvet, i lyskrydset eller på biblioteket i den charmerende by.

Det skriver Dagbladet Børsen i dag.

Der er tale om 400 kraftige trådløse netværksinstallationer, der skal sørge for den gode, fleksible internetadgang for pariserne frem til 2007.

- Vi arbejder hurtigt, og vi arbejder stærkt for at give Paris de bedst mulige internetforhold, siger byens overborgmester Bertrand Delanoë til avisen.

Der arbejdes også på at give internetadgang via ADSL opkoblinger på fastnettet. Og i den forbindelse skal udgifterne til teleoperatørernes udgifter til brugen af fastnettet nedsættes såvel som udgiften til telekablerne reduceres til en tiendedel, oplyser avisen.

Det parisiske bystyres mål er, at Paris i 2010 skal være en digital by, hvor 80 % af alle ejendomme i byen skal være koblet op på nettet via optiske fiberkabler.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047