23948sdkhjf

Indisk vindmølleproducent vil udvikle i Danmark

Danmark har en lang tradition for vindmølleproduktion og med rige kompetencer på området er det blevet attraktivt for verdens femtestørste vindmølleproducent, indiske Suzlon, at etablere ny udviklingsafdeling i Århus.
Verdens femtestørste vindmølleproducent, indiske Suzlon, etablerer en it-udviklingsafdeling i Danmark, der skal fungere som brohovede for koncernens internationale ekspansionsplaner. Det oplyser Computerworld.

Den indiske vindmølleproducent Suzlon forventer at have etableret en dansk it-udviklingsafdeling i Århus i løbet af efteråret.

- Mens alle andre outsourcer til Indien, vælger Suzlon at outsource udviklingen til Danmark som en slags omvendt outsourcing, siger Ulrik Henriksen, der er afdelingsleder og har ansvar for at bemande den nye afdeling med tre udviklere til Computerworld.

Den nye danske afdeling får til opgave at udvikle et overvågningssystem - et såkaldt SCADA-system (Supervisory Control And Data Acquisition), der skal bruges til at overvåge vindmølleparker.

Suzlon har siden 2004 haft salgskontor i Danmark, mens al udvikling hidtil har været bevaret i Indien. De indiske aktiviteter vil fortsat fokusere på hjemmemarkedet, mens udviklingsaktiviteterne i Danmark er mere internationalt orienterede, afslutter Computerworld.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078