23948sdkhjf

Positiv udvikling hos WM-data fortsætter

Fortsat pæn fremgang i både omsætning og indtjening hos WM-data i Danmark - omsætningen er steget med 20 % og overskuddet er fordoblet.
It-løsnings- og konsulenthuset WM-data omsatte i første halvår 2006 for 412 mio. kr. og fik et overskud på 32 mio. kr. mod 16,7 mio. kr. sidste år i Danmark. I årets andet kvartal omsatte WM-data Danmark A/S for 212 mio. kr. fik et overskud på 16 mio. kr. Tallene for sidste års omsætning lød på 176 mio. kr. og overskuddet beløb sig til 11,6 mio.kr.

-Vi er godt tilfredse med resultatet for årets første halvår, hvor vi leverer en pæn fremgang for såvel indtjening som omsætning, siger adm. dir. Jesper Scharff fra WM-data Danmark A/S og fortsætter:

. -Vi oplever generelt en god udvikling inden for alle vores forretningsområder med fremgang over hele linjen, og især ERP-området har flotte væksttal for øjeblikket, inden for både Microsoft Dynamics, Oracle og SAP.

-Vi har fortsat den positive udvikling i vores forretning, som nu er godt konsolideret. Jeg ser positivt på resten af året - markedsvilkårene er gode, vores ordresituation ser fin ud og vi forventer en vækst større end markedet, udtaler Jesper Scharff.

WM-data er i dag 775 medarbejdere i Danmark, der leverer systemudvikling, ERP-løsninger, brancheløsninger, outsourcing og infrastrukturløsninger.

-Vi har blikket rettet mod fortsat vækst - såvel via opkøb som profitabel organisk vækst. Medarbejdertilgangen er i øjeblikket yderst positiv, vi kan bemande vores forretningsenheder med absolut velkvalificerede, kompetente profiler - og oplever ikke branchens ellers gængse problemer med rekruttering af nye medarbejdere, slutter Jesper Scharff.

Det svenske moderselskab omsatte i første halvår for 5350 mio. svenske kr. mod 4325 svenske kr. året før. Det ordinære resultat før goodwil-afskrivninger (EBITA) landede på 506 mio. svenske kr. mod sidste års 311 mio. svenske kr. Omsætningen i andet kvartal 2006 landede på 2685 mio. svenske kr., hvilket er en stigning på 490 mio. kr. fra 2005. EBITA-resultatet landede på 239 mio. kr., som til sammenligning lød på 196 mio. svenske kr. året før.

Firmaprofil
WM-data blev grundlagt i 1969 og er i dag en af Nordens førende it-virksomheder. Med kontorer i Ballerup, Århus, Herning, Aalborg og Kolding er WM-data tæt på kunderne både i geografi og forretningsforståelse.
WM-datas 775 danske medarbejdere leverer brancheløsninger, systemudvikling, ERP-løsninger og infrastruktur løsninger - værdiskabende it-ydelser, som omdanner investeringer til resultater.

Løsningerne bygges på anerkendte teknologier, og WM-data er bl.a. Danmarks største Microsoft, Microsoft Dynamics og Oracle partner. Omsætningen i koncernen er ca. 10.000 mio. svenske kroner og medarbejderstaben tæller 9.000 ansatte.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062